Casa M8 | interior

Lucrări: amenajări interioare

Tip: locuinţă individuală

Localizare: Constanţa

Data: 2020

Suprafaţă desfăşurată: 300mp

Stare: finalizat

Spaţiul de amenajat de 300mp desfăşuraţi urmează să devină o locuinţă unifamilială care se întinde pe 4 niveluri – parterul este organizat în jurul oaspeţilor (open-space pentru evenimente şi dormitor), la etajul 1 se află zona de zi a clienţilor (open-space), la etajul 2 se separă zona de noape (dormitoare, băi, dressing), iar etajul 3 este gândit ca spaţiu multifuncţional (saună, jaccuzzi, terasă circulabilă, media, loc de joacă pentru copii).

Clienţii au dorit o amenajare modernă, cu spaţiile comune cât mai deschise, cu o singură separare pentru bucătăria principală – un glasvand de metal şi sticlă.  Ferestrele mari orientate spre sud pe cele 4 niveluri, cu vedere neobstrucţionată, oferă o iluminare excelentă pe tot parcursul zilei. S-a pus accent, însă, şi pe iluminarea artificială – benzi LED sub trepte, spoturi de detaliu în zonele adânci ale camerelor, iluminare multicoloră în tavan în dormitoarele copiilor, iluminare în mobilier (sub corpuri suspendate, în dulapurile de haine, la zonele de gătit).

Tema de culori aleasă este deschisă, dar cu accente închise şi texturi puternice puternice la mobilier – nuc, marmură neagră, beton gri, materiale textile în nuanţe desaturate şi închise la culoare.

Atelier Ciurea

Arhitectură & Design

T (+40) 722 925 669

E contact@victorciurea.com

© Victor Ciurea 2021